Cetatea Soroca și Lumânarea Recunoștinței

Cetatea Soroca și Lumânarea Recunoștinței

Traseu

Chisinau - Soroca - Chisinau

Data

La solicitare

Preț

Individual

Durata

1 zi

Transport

Autobuz

Limba ghidului

Rusă, Românesc, Engleză

                           

Excursie la Cetatea Soroca și Lumânarea Recunoștinței!

Cetatea Soroca, o bijuterie istorică a Republicii Moldova, va fascina elevii cu zidurile sale impunătoare și atmosfera medievală. Aici, ei vor avea șansa să descopere istoria acestui loc prin intermediul ghizilor specializați, să asculte povestiri despre evenimentele trecute și să exploreze fiecare colțișor al cetății. De pe zidurile cetății, elevii vor putea admira priveliștea panoramică a râului Nistru, iar acest lucru le va oferi o perspectivă unică asupra geografiei și importanței strategice a cetății în trecut.

Lumânarea Recunoștinței este un alt punct de atracție în cadrul excursiei. Elevii vor fi impresionați de monumentul înalt de 30 de metri, care strălucește ca un simbol al recunoștinței și gratitudinii. În mijlocul unui peisaj natural pitoresc, această lumânare va fi un prilej pentru ei să reflecteze asupra momentelor de recunoștință din propriile vieți și să înțeleagă semnificația acestui simbol pentru comunitatea locală.Pentru a ajunge la acest monument, odată cu înălțarea spiritului recunoștinței față de toți eroii necunoscuți, este necesar să parcurgi 658 de trepte.

Excursia la Cetatea Soroca și Lumânarea Recunoștinței este nu doar o ocazie de a învăța despre istorie și cultură, ci și de a experimenta și de a interacționa direct cu patrimoniul cultural al țării. Prin această experiență, elevii vor putea să-și dezvolte nu doar cunoștințele, ci și simțul estetic și aprecierea pentru valorile culturale și istorice.

🍽️ Participanții pot organiza un picnic pe cont propriu sau pot comanda prânzul la un restaurant local!

Pachetul include:

✅ Transport tur-retur.

✅ Excursie la Cetatea Soroca.

✅ Excursie la Lumânarea Recunoștinței.

✅ Ghid însoțitor de la Europe Voyage.

✅ Timp liber pentru picnic sau pranz.

Bronează

Ultimele Tururi

Shalom, Israel – 680€

Shalom, Israel – 680€

Tur excursionist în Israel + Odihna la Marea Moarta Prețul de 💰680€ include: ✔️ Transfer aeroport-hotel-aeroport ✔️ Cazare în hotel…

BUCOVINA…week-end cu aroma de ciuperci 149 €

BUCOVINA…week-end cu aroma de ciuperci 149 €

Excursie la „Capela Sixtină a Estului” si nu doar…, plimbare la culesul ciupercilor, plimbare cu Mocănița Huțulca, cina bucovineana in…